25 oktober 2017

BIZ en Dutch Design Week 2017!

Het zal u niet ontgaan zijn, op de Markt in het centrum van Eindhoven staat tijdens de Dutch Design Week (DDW) een markant en kleurrijk bouwwerk. Architect Winny Maas (bureau mvrdv, ambassadeur DDW en supervisor binnenstad Eindhoven) wil met dit object genaamd het (w) ego hotel vragen oproepen hoe de toekomstige stad eruit zou kunnen zien. Een stad op basis van maatwerk. Er worden dagelijks (w) ego talks gehouden, kijk daarvoor snel op: http://www.ddw.nl/evenement/1758. Voor een conceptbeschrijving kunt u terecht via: https://www.mvrdv.com/en/projects/mvrdv-at-dutch-design-week-the-future-city-is-wonderful.

De BIZ Eindhoven Centrum ondersteunt dit initiatief met een sponsorbijdrage. Met deze bijdrage is én blijft het centrum een wezenlijk point-of-interest tijdens de DDW en kunnen we alle bezoekers laten zien wat Eindhoven Centrum in haar mars heeft. Daarnaast is het bestuur van de BIZ erg benieuwd naar de uitkomst van de (w) ego talks: hoe kunnen de investeringen om het algemeen economisch belang van het centrum te dienen nog beter aansluiten bij de toekomstige stad!