6 december 2017

Overzicht BIZ-investeringen 2017 (tot nu toe)

Het bestuur van de stichting BIZ Eindhoven Centrum heeft dit jaar volop initiatieven vanuit de achterban kunnen ondersteunen met geldelijke bijdragen. Alle initiatieven dienen direct of indirect het algemeen economisch belang van ons centrum. Er zijn veel aanvragen ingediend en beoordeeld door het bestuur. Benieuwd naar de voorwaarden? Kijk dan op deze website naar de voorwaarden en mogelijkheden om een aanvraag in te dienen. Het is mogelijk om gedurende het gehele jaar aanvragen in te dienen. Echter, het spreekt voor zich dat het vroegtijdig indienen van aanvragen ter beoordeling de voorkeur heeft. Op deze manier is het mogelijk om een helder jaarplan te hanteren. Tijdens de eerstvolgende informatiebijeenkomst en het jaarverslag (inclusief financiële paragraaf) wordt gedetailleerde informatie geboden over de betreffende initiatieven (inclusief rendement)!

Hieronder volgt een greep uit de initiatieven die in 2017 (mede) mogelijk zijn gemaakt middels een investering door de BIZ:

 • Modebelofte in het leegstaand V&D pand tijdens de Dutch Design Week.
 • The Gentlemansride in de Bergen.
 • Hooghuisstraat Italian Weekend.
 • Hanging baskets en bloemenpiramides.
 • GLOW Eindhoven en de Shopping Bag Service in de Heuvel gedurende het evenement.
 • Dutch Design Week op de Markt (Winny Maas).
 • Influencerscampagne.
 • Afvalcollectief de Bergen.
 • Doorontwikkeling www.thisiseindhoven.nl (gericht op centrum Eindhoven).
 • Geurproef Stratumseind (designing out crime).
 • Intocht Sinterklaas in het Centrum en de Pietenparade tijdens de koopzondag.
 • SBS Kerstparade.