WAT WE DOEN

SAMENWERKEN EN SAMEN INVESTEREN

De BIZ wordt gefinancierd én bestuurd door vastgoedeigenaren en ondernemers die actief zijn in de Eindhovense binnenstad en initieert en ondersteunt activiteiten om de algemene economische ontwikkeling van de binnenstad te stimuleren. Dit doet de BIZ door te investeren in verschillende projecten, van kleine, lokale initiatieven tot grote projecten die het verschil maken en zonder de bijdrage van de BIZ niet van de grond zouden komen. Uitgangspunt hierbij is dat vooral op zoek gaan naar mogelijkheden om middelen en krachten te bundelen en zo meer investeringen uit te lokken. Hierbij maken we ook gebruik van de ‘iconen’ die er al in de stad aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld GLOW en de Dutch Designweek die we vervolgens maximaal proberen te verbinden met het lokale, economische belang.

De BIZ ziet ook een rol voor zichzelf weggelegd om ondernemers en vastgoedeigenaren te activeren, hun belangen te vertegenwoordigen en de samenwerking onder elkaar én met de andere partners in de binnenstad te versterken.

Betrokken en geïnformeerde ondernemers die zicht hebben op de effecten van onze inspanningen zijn een essentiële succesfactor van de BIZ. Daarom zullen we ook energie steken in het informeren en inspireren van onze achterban, alsmede het samen met partners verzamelen en analyseren van data die ons kunnen helpen de economische positie van de Eindhovense binnenstad in beeld te brengen.